23948sdkhjf

Volvo viser alt, der kan køre

Volvo tager ikke kun lastbilerne med på Transport 2015. I år er gravemaskinerne og personbilerne inviteret med.
Når Volvo Trucks Danmark torsdag morgen tænder lysene på standen og står klar til at tage imod de besøgende på Transport 2015, er alle sejl sat til. Man vil kunne se alle de køretøjer, som Volvo producerer – både inden for lastbiler, entreprenørmaskiner – og såmænd også et par bidrag fra Volvo Personbiler.

- Vi har inviteret vores kolleger med, fortæller Volvo Trucks’ pressechef, Helle Hessel.

- Det er første gang, vi har gjort det, og vi glæder os til at se. Hvordan det vil virke på de besøgende. Mange af vores kunder i vognmansbranchen arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen. Derfor har de også interesse i at se det nyeste inden for entreprenørmaskiner også. Desuden er alle også forbrugere af personbiler. Derfor viser vi også lidt herfra.

Det er naturligvis lastbiler, det handler mest om på Transportmessen. Derfor stiller Volvo op med hele sortimentet:

Volvo FL – den lille og lette, men kompetente køretøj til bykørsel. Den fås med totalvægt op til 18 ton og kan fås i konfigurationerne 4×2 eller 4×4. Der er fire motorversioner at vælge mellem.

Volvo FE – er en fleksibel lastbil til krævende transportopgaver i byen. Totalvægten går op til 26 ton, og der er flere forskellige akselkonfigurationer og motorstørrelser, så man klan tilpasse bilen til sine behov.

Volvo FM – er den største lastbil i Volvos program inden flagskibet FH. Bilen kan leveres med talrige akselkombinationer, motorstørrelser (fra 300-500 hk)og førerhusversioner.

Volvo FMX er Volvos robuste lastbil til anlægssektoren. Den fås ligeledes i mange versioner blandt andet med specialdesignede affjedring, der udjævner terrænet.

Volvo FH er flagskibet og er en af Danmarks absolut mest solgte lastbiler. Volvos FH er en af hovedårsagerne til, at Volvo blev det mest sælgende lastbilmærke sidste år.

Også Renault
- Lastbilerne vil på messen stå i de farver, som de i sin tid er blevet lanceret i. Alle Volvos entreprenørmateriel er farvet gult, mens vores Renault lastbiler er hvide og grå, forklarer Helle Hessel.

- Vi har også fuldt sortiment af Renault lastbiler med. Lige fra den D-serien, der er skræddersyet til distributionskørsel, til de store eksportbiler i T-serien. Der bliver også et par af Renaults populære varebiler.

- Der bliver også mulighed for at hilse på Renault Trucks nye PR-medarbejder, Helle Hartvigsen.

Volvo har også sørget for, at alle landets Volvo-sælgere vil komme på transportmessen – ikke på samme dag, men hen over messens fire dage.

- Sidst men ikke mindst må vi også nævne, at vi har Volvo Finans med på messen.

Artiklen er en del af temaet Transport 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078