23948sdkhjf

Shell sælger 315 danske tanstationer

Canadiske Couche-Tard har underskrevet aftale om at købe Shells retail-, B2B- og flybrændstofforretning i Danmark.
Handlen med Shell forventes endeligt gennemført i slutningen af andet halvår af 2015, når myndighedsgodkendelse og øvrige betingelser er på plads, skriver parterne i en meddelelse. Købsprisen for handlen ønskes ikke offentliggjort.

Alimentation Couche-Tard er det selskab, der i 2012 overtog Statoils tankstationer i Danmark. Og allerede dengang annoncerede selskabet, at man ville jagte mere vækst på det europæiske marked.

- Shell Danmark driver et attraktivt fuel netværk med gode lokationer, gode moderniserede forpladser og et professionelt team af medarbejdere, der vil komplementere vores eksisterende forretning i Danmark, siger Hans-Olav Høidahl, Executive Vice President Scandinavia, Statoil Fuel & Retail AS.

Aftalen med Shell omfatter hele den danske retailforretning, der består af 315 stationer, heraf er 225 full-service stationer, 75 er automatstationer og 15 er truckstationer. Af de 315 stationer er 140 ejet af Shell, 115 er lejede stationer og 60 er forhandlere.

Desuden omfatter aftalen en vigtig B2B forretning og en flybrændstofforretning, der opererer i 7 danske lufthavne, herunder Københavns Lufthavn. Ved ikrafttrædelse af aftalen vil Couche-Tard have rettighederne til at bruge Shell brandet i Danmark i op til 10 år.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078