23948sdkhjf

Dansk kranfører i ilden i morgen

Johnny Jensen fra Benny Rasmussen & Søn skal forsvare de danske faner.
Så er tiden kommet, hvor Hiab's VM for kranførere - World Crane Championship 2015 – finder sted. Det sker på den britiske transportmesse Commercial Vehicle i Birmingham, som finder sted i denne uge. Selve kran-konkurrencen finder sted onsdag den 15. april.

Hiab besluttede sidste år at arrangere et kranmesterskab på verdensplan med finale i 2015. Der er nu holdt nationale mesterskaber i over 20 lande – heriblandt Danmark.

Den danske konkurrence fandt sted sidste år på Vestfyn Trækker-messen hos VBG i Ejby, hvor vinderen blev chauffør Johnny Jensen fra vognmandsfirmaet Benny Rasmussen & Søn fra Gilleleje.

Johnnys tid på messen var 2 minutter og 43 sekunder. Der er ikke mange, der har gjort det hurtigere, fortæller Vivian K. Knudsen fra den danske Hiab-forhandler, SAWO.

Præmie på 5.000 euro
Konkurrencen bliver holdt som en erkendelse af, at dygtige kranførere udfører krævende jobs dagligt med deres kran. Som kranfører skal man udvise præcision, nøjagtighed og have nerver af stål.

Vinderen af WCC 2015 vil drage afsted med en rejsecheck på 5.000 euro (knap 40.000 danske kroner) og 20.000 euro som tilskud til køb af en ny Hiab kran.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094