23948sdkhjf

DHL etablerer ny moderne terminal i Göteborg

Swedavia og DHL Express har indgået aftale om at bygge en 7.500 kvadratmeter stor terminal i Göteborg Lufthavn.
Swedavia skal bygge terminalen, mens DHL Express har tegnet en lejeaftale for de næste ti år, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

Aftalen tager udgangspunkt i at rive en gammel forældet bygning på 1.700 kvadratmeter ned og i stedet bygge 7.500 spritnye kvadratmeter.

Den nye ejendom kommer til at støde direkte op til lufthavnens nordlige del. Byggeriet forventes påbegyndt i dette forår og ventes færdigt i løbet af et år. Firmaet Veidekke er valgt som entreprenør.

- Vi er meget glade for, at DHL Express investerer i nye faciliteter på Landvetter og således er med i den fantastiske udvikling, der foregår her med Airport City, togforbindelse og en udvidet terminal, siger Charlotte Ljunggren, direktør i Göteborg Landvetter Lufthavn.

- Det er en historisk satsning i Göteborg i Sverige. Det gør det for os muligt at at øge kvaliteten af ​​vores service til små og mellemstore virksomheder i regionen. Den nye og moderne terminal vil også forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, siger Ted Söderholm, CEO DHL Express Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203