23948sdkhjf

Logistikkæmpe øger omsætningen

Virksomheder outsorucer i stigende grad internationalt komplekse logistikopgaver.
- Et livligt forår blev efterfulgt af et usædvanlig stærkt efterår, siger Bernhard Simon, CEO i Dachser, da han opsummerer årets begivenheder i forbindelse med fremlæggelse af koncernens årsrapport.

I 2014 øgede Dachser sin omsætning med 5,2 procent til 5,3 milliarder euro. Andelen af forsendelser steg med 4,4 procent til 73,7 millioner, mens den samlede tonnage for året er steget 5,1 procent til 35,4 millioner tons.

- Trenden med at outsource internationalt komplekse logistikopgaver har især bidraget til den organiske vækst, siger Bernhard Simon, som i øvrigt mener, at integrerede forsyningskæder for de multinationale kunder bliver en af de vigtigste kilder til vækst i de kommende år.

Forretningsområderne Road Logistics og Air & Sea Logistics voksede med henholdsvis 5,0 procent og 8,0 procent, fremhæver Dachser. Forretningsområdet Air & Sea Logistics fortsatte også sin globale vækst og den positive tendens inden for søfragt var den afgørende faktor i det vellykkede regnskabsår, oplyser koncernen.

Vokser på globale forsyningskæder
- Vores effektive europæiske netværk for stykgods, specielt tilpasset kontraktlogistikløsninger i Europa, Asien og USA, såvel som vores eget netværk inden for sø- og luftfragt, giver os mulighed for at skabe komplette forsyningskæder.

Ifølge Bernhard Simon er væksten gennem udbygning af netværkene gennemført, men der er plads til forbedringer og det er ad denne vej, der kan hentes bæredygtig vækst fremadrettet.

Dachser startede i øvrigt 2015 med at ændre selskabsform til SE (Societas Europaea eller europæisk selskab) med henblik på at sikre selskabets uafhængighed som en 100 procent familieejet virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203