23948sdkhjf

182 nye medarbejdere hos NTG

Nordic Transport Group overtager speditions- og fragtvirksomhed af Posti Group. (Opdateret torsdag kl. 07.30)
Finske Posti Group sælger sin speditionsvirksomhed i Skandinavien og den internationale fragtvirksomhed i Finland til Nordic Transport Group (NTG). Overtagelsen sker pr. 30. april.

NTG er en dansk, medarbejderejet transportvirksomhed, hvor flere af ejerne stammer fra det tidligere transportfirma Combi Fragt, der for ti år siden blev solgt til det finske postvæsen. Her indgik den i den stort anlagte transport- og logistikkoncern Itella Logistics.

NTG købte sidste år Itellas logistik-forretning samt Air & Sea aktiviteter tilbage. Nu følger Road-aktiviteterne i de fire nordiske lande samt Air & Sea aktiviteterne i Finland.

- I alt overtager vi 182 medarbejdere i de fire nordiske lande og øger vores omsætning med 750 millioner kroner, fortæller adm. direktør Søren Brage-Andersen, NTG.

Efter overtagelsen forventer NTG en årlig omsætning på cirka 2 milliarder kroner og en beskæftigelse på omkring 475 medarbejdere.

- Samtidig indleder vi et samarbejde med Posti omkring internationale transporter til/fra Norden, Baltikum og Kontinent.

For Posti Group betyder handelen, at virksomheden kan fortsætte bestræbelserne på at forbedre sin rentabilitet. Posti vil fortsat drive selv sine transport- og logistikaktiviteter i Finland, de baltiske lande og i Rusland, ligesom man også fortsætter pakketransport i Sverige.

- Handlen er et skridt i bestræbelserne på at gøre logistikvirksomheden rentabel. Allerede sidste år foretog vi nedskæringer i Skandinavien. Virksomhedshandlen betyder, at Nordic Transport Group (NTG) bliver en betydningsfuld partner for Posti. I samarbejde med NTG og andre internationale aktører kan vi tilbyde vores kunder tjenester i høj kvalitet også for den internationale fragts vedkommende, siger direktør Jukka Rosenberg fra Postis Pakke- og logistikservices.

Efter planen forventes handlen gennemført i løbet af andet kvartal 2015. Parterne oplyser ikke købsprisen.

Fakta: Nordisk Transport Group ejes af 50 medarbejdere.Virksomheden har 26 kontorer i 10 lande.NTG er tilstede i de fire nordiske lande, de tre baltiske lande, Tyskland, Slovakiet og Bulgarien.Efter overtagelsen vil NTG råde over cirka 1.000 biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19