23948sdkhjf

Sammen om lastbilordre

Volvo og Renault er gået sammen om stor ordre til Halsnæs Forsyning.
Volvo Trucks og Renault Trucks har forenet kræfterne på en transportløsning til afhentning af dagrenovation for Halsnæs Forsyning. Sammen har de leveret i alt 9 nye renovationslastbiler, heraf fem 2-akslede Volvo FL12 250 hk og fire 2- og 3-akslede Renault D Acces 320 hk.

- Halsnæs Forsyning ser affald som en ressource, der er værd at samle på. Det er vores ansvar, at affaldet indsamles forsvarligt og genanvendes bedst muligt. Det kan vi nu med super funktionelle og moderne lastbiler fra Volvo og Renault, sagde bestyrelsesformand for Halsnæs Forsyning, Thomas Møller, da de nye renovationskøretøjer blev præsenteret ved et mindre arrangement ved Gjethuset i Frederiksværk.

Forsyningselskabets renovationschauffører har testet bilerne inden investeringen og valget faldt på Volvo og Renault på grund af manøvredygtighed og chaufførkomfort. Desuden opfylder lastbilerne de strengeste miljøkrav fra EU med hensyn til udstødningsgasser.

Nicholas Kjær, salgsdirektør ved Volvo Truck Center Danmark, fortæller, at de nye renovationslastbiler fra Volvo og Renault er en smeltedigel af det bedste fra de to mærker tilpasset renovationsbranchen. Leverancen er samtidig historisk, idet det er første gang, Volvo og Renault går sammen om så stor en ordre til én kunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109