23948sdkhjf

Posthus nummer 1.000

Post Danmark har netop slået dørene op til posthus nummer 1.000.
Med åbningen af en lang række nye posthuse er Post Danmark i fuld gang med at styrke sit filialnet, så det matcher forventningerne om lange åbningstider og mange udleveringspunkter hos de stadigt mere e-handlende danskere.

- Siden 1. oktober har vi i gennemsnit åbnet et nyt posthus om dagen, siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark.

- Det er noget helt særligt at slå dørene op til posthus nummer 1000. I nyere dansk posthistorie har vi aldrig været så tilgængelige som nu med vores fintmaskede net af udleveringssteder og de lange åbningstider.

Det seneste halve år har mere end 225 nye posthuse set dagens lys hos dagligvarebutikker, tankstationer, boghandlere og kiosker. Her vil kunderne kunne hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkeporto i hele butikkens åbningstider.

- Nethandlen er i høj grad drevet frem af convenience, og vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde løsninger til vores kunder, der gør det nemt at handle på nettet. Derfor er vi også startet på lørdagsomdeling af pakker, siger Henning Christensen, som også lover, at Post Danmark vil fortsætte med at åbne nye posthuse.

Posthus nummer 1.000 slog dørene op hos Kvickly på Falkoner Allé på Frederiksberg 22. april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079