23948sdkhjf

Schenker udpeger IT Manager/CIO Denmark

Birger Pedersen bliver ansvarlig for al IT hos DB Schenker i Danmark.
Birger Pedersen er ansat som ansvarlig for hele Schenker A/S’ IT-satsning og -udvikling. Han vil være ansvarlig for al IT hos DB Schenker i Danmark samt for IT-support, -drift og kundevendte IT-løsninger. Opgaverne vil blive løst sammen med det eksisterende IT-team i København.

Birger Pedersen kommer fra en stilling som IT- og kvalitetschef hos den globale finansvirksomhed Eurogiro. Birger er uddannet på Niels Brock Business College som Computer Scientist og er projektcertificeret i PRINCE2. Han vil bibringe virksom­heden såvel ledelses­erfaring som masser af praktisk IT-knowhow.

- Jeg ser IT-afdelingen og mig selv som bindeleddet mellem DB Schenker og vores kunder – vi skal levere værdi til kunderne, skabe unikke løsninger til de enkelte kunder på basis af det globale IT-netværk, som DB Schenker råder over. Faktisk har varer og data lige stor værdi i dag – hvis vores kunder ikke elektronisk ved, hvor deres vare er, så har varen ingen værdi, da den reelt ikke kan sælges: varen har kun værdi, hvis den fysisk er på hylden eller virtuelt er på skærmen, udtaler Birger Pedersen.

Ved valget af Birger som ny CIO blev der lagt vægt på, at han har indgående erfaringer med både drift, support og udvikling samt et kundevendt perspektiv på mulighederne inden for IT. Han vil således kunne bidrage til at bygge bro mellem virksomhedens funktioner, systemer/eSERVICES og kunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094