23948sdkhjf

Prime Cargo kører for Røde Kors

Prime Cargo støtter Røde Kors kampagnen ”Smid tøjet Danmark” ved at sende lastbiler rundt og indsamle tøj i hele landet.
”Smid tøjet Danmark” er en ny kampagne, som Røde Kors lancerer i samarbejde med TV 2. Formålet er at få danskerne til at tage et kig i klædeskabet og finde det gamle tøj frem, som ikke bliver brugt mere.

Prime Cargo, som er transportsponsor, har valgt at støtte op om projektet ved at sende lastbiler rundt i landet og indsamle tøjet i de forskellige virksomheder. Det skriver Dansk Erhverv.

- Det ligger i virksomhedens DNA at hjælpe, og da Dansk Røde Kors spurgte os, om vi vil støtte op om dette projekt, var det et klart ja fra vores side. Med en meget lille indsats kan vi være med til at hjælpe andre, som ikke har de samme muligheder som os og vores medarbejdere, og det vil vi gerne, forklarer Morten Nielsen, direktør hos Prime Cargo.

Indsamlingen af tøjet foregår i løbet af april og maj, hvor man enten kan aflevere tøjet i en Røde Kors butik eller på sin arbejdsplads, da mange større danske virksomheder samler tøjet sammen for deres medarbejdere.

Prime Cargo støtter også årligt andre projekter, hvor det er muligt at gøre en forskel. Eksempelvis har virksomheden tidligere været med til at bygge en skole i det nordlige Kina og herhjemme doneres der hvert år penge til "God Jul til Alle", som sikrer, at børn i de dårligst stillede familier også får en god jul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094