23948sdkhjf

Første krydstogtskib i Skagen Havn

I dag anløber første krydstogtsskib ved den nye 450 meter lange krydstogtskaj.
Fakta om krydstogtskajen
• Udvidelsen har kostet 226 mio. kr.
• Vanddybde 11 meter
• Kaj længde 450 meter
• Modtagelsespavillon
• Gratis Wifi på kajstrækningen
Skibet Brilliance of the Seas ankommer til Skagen i dag kl. 11 og sejler igen kl. 18. Det er det første krydstogtanløb, siden havnen blev udvidet, og bliver absolut ikke det sidste. Alene Brilliance of the Seas har planlagt yderligere 7 anløb til Skagen hen over sommeren.

Skagen Havns krydstogtsmanager Anne Sofie Rønne, glæder sig sammen med resten af havnens medarbejdere til at byde de første gæster velkommen til Skagen.

- Alle sejl er sat for at give vores gæster et rigtig godt indtryk af byen, gæsterne bliver budt velkommen af vores velkomst crew, en del skal på arrangerede ture rundt i Skagen, og resten skal opleve byen på egen hånd, siger hun.

Der er 2173 gæster på skibet, og det forventes at langt de fleste går i land. I alt forventer Skagen at kunne tage imod knap 24.000 krydstogtpassagerer i løbet af 2015 - en stigning på mere end 300 procent i forhold til 2014, som var den hidtil største sæson.

Ud over de nye kajfaciliteter arbejder Skagen Havn sideløbende med at udvikle modtagefaciliteter til gæsterne på både den nye krydstogtkaj og på den eksisterende kaj. Flere gange i de kommende år får havnen nemlig mere end et krydstogtanløb per dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062