23948sdkhjf

Seks kilometer ny motorvej på Vestsjælland

Vejdirektoratet skal anlægge en motorvej syd om Regstrup som en del af Kalundborgmotorvejen.
Den nye motorvej er en cirka 6 kilometer lang strækning mellem Regstrup, hvor den eksisterende Kalundborgmotorvej slutter, og videre syd om Regstrup med tilslutning til Skovvejen ved Dramstrup. Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

- Den kommende motorvejsstrækning kan med sine blot 6 km virke beskeden på papiret, men den opfylder et stort behov lokalt og regionalt. Ikke mindst for trafiksikkerheden og vilkårene for erhvervslivet. Samtidig vil byggeriet af vejen, når det går i gang i 2017 og et par år frem, helt givet komme til at fylde en del i området. Det vil vi gerne fortælle mere om og besvare de spørgsmål, som folk kan have til os og projektet, siger Christian Tolderlund, der er projektleder i Vejdirektoratet og som står i spidsen for anlægsbyggeriet.

Udbygningen af Skovvejen mellem Elverdam og Kalundborg til motorvej skal forbedre vilkårene for erhvervslivet og give en mere sikker trafik i regionen. Udvidelsen blev startet med en godt seks kilometer lang strækning mellem Elverdam og Regstrup, der åbnede i 2013.

Vejdirektoratet forventer at byggeriet af denne etape kan begynde i 2017 med åbning i 2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095