23948sdkhjf

Dansk Auto Logik på opkøb

Nic. Christiansen Holding sælger Vamdrup Klargøringscentral til den mangeårige samarbejdspartner Dansk Auto Logik.
Dansk Auto Logik køber bilkoncernen Nic. Christiansen Holdings klargøringscentral i Vamdrup. Overtagelsen sker den 1. september 2015 .

Vamdrup Klargøringscentral råder over et 40.000 kvadratmeter stort indhegnet areal kun få hunderede meter fra Dansk Auto Logiks lokation på Koldingvej i Vamdrup. Hvert år klargøres cirka 12.000 biler og cirka 250 biler ombygges fra personbiler til varebiler. Vamdrup Klargøringscentrals i alt seks medarbejdere – med speciale i logistik, ombygning af personbiler til varebiler samt teknisk klargøring – følger med til Dansk Auto Logik ved overtagelsen den 1. september 2015.

- Vi har i mange år transporteret biler for selskaberne i Nic. Christiansen Gruppen, og har i den forbindelse også haft et tæt forhold til Vamdrup Klargøringscentral og alle medarbejdere, som vi glæder os over at kunne byde velkomne i Dansk Auto Logik. Med aftalen skaber vi yderligere aktivitet på vores store anlæg i Vamdrup, og det er vores mål, at tilbyde Nic. Christiansen Gruppen en fleksibilitet i kapaciteten, som det er vanskeligt at opnå med sit eget anlæg, udtaler Kurt Rath, adm. direktør for Dansk Auto Logik.

For Nic. Christiansen Holdings sker salget som led i en strategi om at holde fokus på kernekompetencerne; salg og service af biler og mobilitetsydelser til privat- og erhvervssegmentet i Skandinavien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126