23948sdkhjf

Iveco Aarhus på nye hænder

Det tunge lastbilssegment får et løft hos Iveo Aarhus, når I.M. Jensen & Bache, der i forvejen har salg af lastbiler fra afdelinger i Padborg og Kolding, overtager afdelingen.
I.M. Jensen & Bache overtager pr. 22. juni Ivecos afdeling på Bredskiftevej i Aarhus.

Salget sker som led i Ivecos strategi om at styrke forhandlerne gennem større distrikter og øget volumen. Samtidig vil I.M. Jensen & Baches betydelige styrke inden for lastbilssegmentet løfte Aarhus-afdelingen, der traditionelt har haft sin styrke inden for varebils-segmentet.

- I.M. Jensen & Bache har gennem de senere år haft en betydelig vækst og demonstreret deres ekspertise inden for lastbilssegmentet. Derfor er det en glæde at kunne overdrage Ivecos Aarhus-afdeling til netop dem. Jeg er overbevist om, at I.M. Jensen & Bache både vil kunne udbygge den succes, Aarhus-afdelingen har inden for varebils-segmentet, og samtidig tage markedsandele inden for lastbilssegmentet, siger administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, Lars Beck.

På hjemmebane
Den mangeårige Padborg-virksomhed, I.M. Jensen, blev i 2011 overtaget af den erfarne bilmand, Michael Bache og de to medarbejdere, Karsten Johansen og Flemming Johansen. Underskud blev vendt til overskud, og i 2014 åbnede de tre ejere en ny forretning i Kolding.

Nu er turen så kommet til Aarhus, der er hovedejer Michael Baches hjemmebane. Af sine mere end 30 års erfaring i branchen har han opsamlet de 20 i Aarhus.

- Jeg har et stort netværk i området fra min tid som forhandler i Aarhus, så vi ser frem til fuldt ud at udnytte den mulighed, Iveco har givet os ved at lade os overtage en veldrevet afdeling netop her. Det er glædeligt at opleve, at de gode resultater, vi har opnået i Padborg og Kolding, kaster nye muligheder af sig – både for os og for Iveco, siger Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.

Hvor I.M. Jensen & Baches Padborg-afdeling primært er fokuseret på salg af lastbiler til udenlanske kunder, er Kolding-afdelingen fokuseret på hjemmemarkedet for både vare- og lastbiler. Erfaringerne fra begge afdelinger vil Michael Bache tage med sig til Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.41