23948sdkhjf

Operatør til letbane på plads

Aarhus Letbane Drift I/S har netop skrevet kontrakt med den verdensomspændende transportkoncern Keolis, der skal stå for driften af Aarhus' nye letbane.
Bestyrelsesformand Flemming Knudsen, Aarhus Letbane Drift I/S underskrev i dag kontrakt med Keolis om driften af Aarhus Letbane.

Kontrakten indebærer, at Keolis skal stå for den samlede trafikdrift på Aarhus Letbane. I første omgang skal Keolis forberede, at driften kan påbegyndes i maj 2017. Det betyder, at selskabet i løbet af 2016 og 2017 skal ansætte og uddanne ca. 80 letbaneførere samt yderligere personale til styring af letbanen.

- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at gennemføre et udbud, hvor Keolis tilbyder et højt kvalitetsniveau til en rimelig pris. Det er også godt for den kommende udbygning af letbaner i Danmark. Vi er især tilfredse med, at Keolis i deres tilbud har stor fokus på passagererne og deres tilfredshed i deres tilgang til opgaven, udtaler bestyrelsesformand for Aarhus Letbane, Flemming Knudsen.

Keolis SA, som er en franskbaseret international bus-, tog- og letbaneoperatør, er allerede etableret i Danmark ved datterselskabet Keolis Danmark. Til udførelse af driften af Aarhus Letbane vil der blive etableret et nyt datterselskab under navnet Keolis Aarhus Letbane.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093