23948sdkhjf

Chauffører konkurrerer om sparsommelighed

Chauffører fra 21 lande, herunder Danmark, konkurrerer om at køre så økonomisk som muligt - FleetBoard Drivers’ League er i fuld gang.
Den internationale konkurrence FleetBoard Drivers' League, som Mercedes-Benz’ står bag, løber frem til den 30. september. Konkurrencen handler om at opnå den højeste kørestilskarakter i hverdagen som chauffør.

- Det er en måde at gøre miljøtilpasset og økonomisk kørsel spændende og udfordrende, og det tiltaler mange, siger Mattias Nilsson fra Mercedes-Benz.

FleetBoard Kørestilsanalyse måler på blandt andet slitage, brændstofforbrug, forudseende kørsel, hastighed og bremseaktivitet. Det hele sammenlignes med kørslens sværhedsgrad, og såvel individuelle chauffører som hele hold fra forskellige virksomheder kan deltage.

Hver måned udtages en individuel vinder og et vindende hold fra hvert land, og til sidst i konkurrencen kåres de nationale mestre, som kan deltage i et unikt vinterkørselsarrangement med Mercedes-Benz i Arjeplog.

Alla deltagerne kan følge egne og andres resultater på konkurrencens hjemmeside. Her kan man også udfordre andre deltagere på en duel og følge med i, hvordan det går for ens kolleger og kammerater.

I 2015 deltager Bulgarien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Italien, Litauen, Norge, Holland, Østrig, Polen, Rumænien, Schweiz, Slovenien, Spanien, Slovakiet, Sverige, Tjekkiet, Sydafrika og Brasilien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099