23948sdkhjf

Vejarbejde på Køge Bugt Motorvejen færdig før tid

Gode nyheder til de tusindvis af trafikanter på Køge Bugt Motorvejen. Vejarbejde mellem Greve S og Solrød S bliver afsluttet halvanden måned før tid.
Arbejdet med ny asfalt på strækningen mellem Greve S og Solrød S giver lange rejsetider og kø hver eneste dag. Men ved at ændre på entreprenørens arbejdsmetode er det imidlertid lykkedes at skære halvanden måned af arbejdstiden, således at arbejdet slutter midt i august i stedet for i slutningen af september.

De trafikale trængsler på strækningen mindskes dermed væsentligt hurtigere end oprindelig planlagt.

- Det har ligget os meget på sinde at gøre noget ved de trafikale udfordringer, vi oplever. Vi har kigget på mange forskellige muligheder for at blive hurtigere færdige, og nu har vi fundet en løsning, der skærer seks uger af vores arbejdstid, hvilket vi er meget glade for at kunne melde ud. Vores håb er, at når pendlerne vender tilbage fra sommerferie, er vi stort set færdige med arbejdet, siger trafikdirektør Niels Tørsløv fra Vejdirektoratet.

Når arbejdet endelig er slut, kan trafikanterne glæde sig til at få en ny og flot 8-sporet motorvej mellem Greve S og Solrød S.

Du kan følge Udbygning af Køge Bugt Motorvejen på Vejdirektoratets hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062