23948sdkhjf

71 Econic lastbiler ta’r skraldet

I disse dage bliver 71 Econic lastbiler fra Mercedes-Benz gjort klar til levering til den danske renovationsbranche. 18 af lastbilerne kan køre på biogas.
Kører man forbi Mercedes-Benz forhandleren i Nykøbing, møder man i disse dage et imponerende syn. 71 Econic lastbiler er under klargøring, så de kan leveres til renovationsbranchen.

Econic er kendetegnet ved sit særlige førerhus med store rudepartier og lav indstigning. Den karakteristiske opbygning gør Econic særligt velegnet til netop renovationskørsel, fordi det utroligt gode udsyn fra førerhuset fremmer trafiksikkerheden. Samtidig er den lave indstigning skånsom over for chauffører og renovationsmedarbejdere, der i løbet af dagen springer mange gange ind og ud ad førerhuset.

Kommunerne vil have klimavenlig kørsel
Af de 71 Econic er 18 gasdrevne Econic, der kan køre på naturgas eller biogas. Salget af de 18 gas-drevne Econic markerer også, at kommunerne for alvor har fokus på klimavenlig kørsel, når de vælger leverandør af renovationsydelser, fortæller Christian Laustsen, der er produktchef for Mercedes-Benz lastbiler Danmark:

- Vi hører fra vognmændene, at kommunerne i stigende grad stiller krav om, at renovationskørsel skal ske med klimavenlige gas-drevne lastbiler.

Kunderne til de mange Econic er RenoNorden, vognmand Preben Andersen i Vordingborg og City Container i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141