23948sdkhjf

Fremgang og millionoverskud på Aabenraa Havn

Rekord i omsætning af fast bulk/projektgods var med til at sikre den sønderjyske havn et overskud på 4,7 millioner.
Aabenraa Havn har netop fået godkendt sit regnskab for 2014. Det betegens som yderst tilfredsstillende med et resultat på 4,7 mio. kr. ud af en omsætning på 27 mio. kr.

Resultatet er hovedsageligt skabt af de kunder, der har haft omsætning over kaj i 2014. Således blev der igen sat rekord i omsætning af fast bulk/projektgods med 1,35 mio. tons, hvilket er den højeste omsætning af disse godstyper i havnens historie.

Idet der var fremgang på alle andre varegrupper end flydende bulk, har det medført ekstra aktivitet inden for især de pladskrævende godstyper. Det har betydet, at der har været en høj efterspørgsel på plads og i juli 2014 var alle kajarealer lejet ud.

- 2014 har vist, at vi har pladsproblemer, og at såfremt der kommer yderligere vækst på Aabenraa Havn, vil det være netop den manglende plads, der kan være en begrænsning i forhold til udvikling af havnen og skabelse af flere arbejdspladser i kommunen, skriver Aabenraa Havn.

Travl sensommer forude
Vi spår allerede nu en travl sensommer. Skibslisten og det gods der skal håndteres over kaj har vi endnu ikke kendskab til, men at dømme ud fra de seneste par ugers omsætning, så tyder det på, at der er ved at komme yderligere gang i aktiviteterne, hvorfor vi forventer et højt aktivitetsniveau de kommende måneder.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188