23948sdkhjf

Fremtidens tankstationer blev bygget i Lego

På Folkemødet på Bornholm gav flere af transportsektorens aktører deres bud på, hvordan fremtidens tankstationer kommer til at se ud. Se billedserie.
Det var organisationen Energi- og Olieforum, der stod bag den lidt specielle event. Deltagerne, som bestod af fem organisationer inden for transportsektoren, skulle visualisere hvordan en tankstation kommer til at se ud i 2030, og efterfølgende blev den bygget i legoklodser af en modelbygger. De fem organisationer var FDM, Partnerskabet for brint og brændselsceller (PBB), Dansk Elbil Alliance (DEA), HMN Naturgas (HMN) og Energi- og Olieforum (EOF) selv.

Med klodserne kunne deltagerne indrette tankstationen med op til 20 forskellige standere fordelt på syv forskellige energiarter. Ikke overraskende var det vidt forskelligt, hvordan de fem fordelte standerne.



For Dansk Elbil Alliances vedkommende er det bemærkelsesværdigt, at de ikke ønsker flere elstandere, men det skyldes, at foreningen mener, at opladningen kommer til at ske i bilisterne eget hjem om natten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078