23948sdkhjf

PostNord udvider partnerskabet med DPDgroup

PostNord lader DPDgroup overtage de internationale pakkevolumener, som sendes fra Danmark, Sverige, Norge og Finland til resten af Europa.
I forbindelse med internationale leveringer giver det PostNords kunder adgang til DPDgroups net med over 20.000 ekspeditionssteder i ti lande i hele Europa, hvor pakker kan hentes og returneres.

Samarbejdet omfatter også nye mobile tjenester, som giver kunderne mulighed for at kontrollere og skræddersy deres leveringer. DPD's prisbelønnede "Predict"-løsning bliver nu tilgængelig for europæiske kunder, også når det gælder pakker, som sendes fra Norden.

- PostNord er den førende leverandør af logistik og e-handelstjenester i Norden, og via vores partnerskab kan vi tilbyde DPD's kunder adgang til 5.800 ekspeditionssteder i de nordiske lande, siger Christian Emery, næstformand i GeoPost og administrerende direktør i Europe DPDgroup.

Partnerskabet mellem PostNord og DPDgroup, som er vokset støt siden begyndelsen af 2002, har stor betydning, og det vil også blive tydeligt i Norden. Ved årets udgang vil en del af PostNords flåde bringe DPD-navnet ud på vejene i Danmark, Sverige, Norge og Finland med DPD's varemærke på 200 PostNord-køretøjer. DPD's nye varemærkeidentitet, som er harmoniseret i hele Europa, blev præsenteret i marts i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187