23948sdkhjf

Odense udruller ladestandere

51 standere fra E.ON bliver sat op på ni forskellige plejecentre i Odense Kommune.
Odense Kommunes hjemmepleje skal fra september køre i elbilen Renault Zoe. Og de 100 elbiler kommer til at tanke strøm på ladestandere leveret af energiselskabet E.ON.

E.ON Danmark har netop vundet udbuddet om at levere ladeløsninger til Odense Kommune. Det drejer sig om installation af i alt 51 ladestandere, der hver kan lade to elbiler. Standerne vil blive opsat på ni forskellige plejecentre i rundt i kommunen..

- Viljen til at fremme grøn transport er stor i kommunerne,
De 51 standere er fordelt på:
Villestofte Plejecenter
Ejlstrup Plejecenter
Sanderum Plejecenter
Plejecenter Enrum
Næsby Plejecenter
Ældrecenter Øst
Plejecenter Havebæk
Dalum Plejecenter
Hjallese Plejecenter
og Odense har virkelig den grønne førertrøje på, når det gælder skiftet til elbiler, fortæller salgsansvarlig, Mette Marie Knudsen fra E.ON Danmarks e-Mobility team, og påpeger også, at E.ON går målrettet efter at hjælpe flere danske kommuner med skiftet til elbiler i form af fleksible og driftssikre ladeløsninger.

E.ON opsætter de 51 ladestandere i løbet af sommeren, så alle standere står klar til brug, når elbilerne leveres til september. De mange nye elbiler bliver således snart meget synlige i Odenses gadebillede - og det er hensigten, at der med tiden skal endnu flere elbiler i flåden hos Odense Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094