23948sdkhjf

DSV på opkøb hos Rygaard

Rygaard Transport & Logistic sælger de nationale distributions- og terminal-/logistik aktiviteter til DSV Road.
Handlen omfatter Rygaard Transport & Logistics aktiviteter, der udføres med udgangspunkt i Hedensted, samt den tilknyttede vognpark. Terminalaktiviteterne i Grenaa bliver også overtaget af DSV Road.

- Købet af Rygaards distributions-og terminal-/logistikaktiviteter giver os øgede muligheder for at drive og udvikle vores nationale forretningsområde, bl.a. inden for fødevarelogistik. Vi er utrolig glade for opkøbet og de muligheder, det giver os på det danske marked, udtaler Orla Hansen, direktør og ansvarlig for de nationale aktiviteter i DSV Road.

Fortsætter transportaktiviteterne fra Grenaa
Rygaard-familien vil fortsat være aktive på transportområdet, og vil drive og videreføre Rygaard Transport & Logistic, med de transportaktiviteter, der i dag udføres med udgangspunkt fra Grenaa, herunder blandt andet kørsel for beton-, træ- og fiskeindustrien, samt renovationskørsel.

- Vi har i DSV Road fundet en køber, som vi føler os overbevist om vil videreføre og udvikle vores distributions- og terminal-/logistik set-up på bedste vis, til glæde og gavn for vores kunder og medarbejdere, udtaler Jørn Rygaard, og fortsætter:

- Samtidigt er vi glade for, at det er lykkedes at finde en model, hvor familien fortsat kan være aktive på transportområdet.

Overtagelsen af aktiviteterne vil ske, så snart konkurrencemyndighederne har givet deres accept af handlen. Denne forventes at være på plads i starten af august måned.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093