23948sdkhjf

Mærsk køber italiensk kølecontainerterminal

Havneoperatøren APM Terminals, som er en del af A.P. Møller - Mærsk, har købt den italienske kølecontainerterminal Vado Ligure Reefer Terminal for et uoplyst beløb
Sælger er GF Group, fremgår det af en pressemeddelelse fra APM Terminals.

Mærsk-havneoperatøren oplyser, at det har købt Vado Ligure Reefer Terminal som del af planen om at skabe nye forsyningskæder til markeder i det nordlige Italien, Sydfrankrig, Schweiz og Bayern. Terminalen, der er specialiseret i håndtering af frisk frugt og grøntsager, er endvidere placeret tilstødende til bygningen af APM Terminals Vado-havneprojektet, som ventes at åbne i januar 2018.

- Vi glæder os over at kunne introducere nye, bedre veje til at servicere vores globale forsyningskæder med vore køleterminal og dets ideelle placering i forhold til vores dybtvands containerterminal. APM Terminals Vado-faciliteten vil blive den eneste havn i Italien, der er i stand til at håndtere de ultrastore containerskibe med en kapacitet på over 18.000 teu, når den åbner i januar 2018, siger Carlo Merli, chef for APM Terminals Vado, i meddelelsen.

/ritzau/FINANS

Kilde: Ritzau Finans

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.565