23948sdkhjf

Norden skærer ind til benet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Dampskibsselskabet skal strømlines og to ud af fem direktionsposter nedlægges

Rederiet Norden udsendte i går en pressemeddelelse, hvori selskabet med øjeblikkelig virkning reducerer direktionen fra fem til tre medlemmer. Det sker, ”for at effektivisere og forenkle”, som der står i meddelelsen:

- Vi ønsker at forenkle den ledelsesstruktur, vi har. Derfor går vi fra en direktion på fem medlemmer og ned til en direktion på tre medlemmer og samler samtidig nogle funktioner, siger Jan Rindbo, adm. direktør i Norden, til ShippingWatch.

Som følge af ændringerne fratræder finansdirektør Michael Tønnes Jørgensen og koncerndirektør Lars Bagge Christensen. De står til rådighed for Rederiet i en kortere periode, hvorefter de fritstilles.

Læs også: Norden trodser lave rater i første kvartal

- På vegne af Bestyrelsen vil jeg gerne takke Michael og Lars for deres væsentlige bidrag til NORDEN gennem årene. De har begge sat deres positive præg på NORDEN’s udvikling, men vi forenkler organisationen, og i den forbindelse er det nødvendigt også at justere ledelsesstrukturen, udtaler Klaus Nyborg, bestyrelsesformand for NORDEN.
Direktionen består herefter af administrerende direktør Jan Rindbo, finansdirektør Martin Badsted og koncerndirektør Ejner Kiel Bonderup.

Virksomheden står over for at skulle offentliggøre sig regnskab om et par dage, men den administrerende direktør afviser, at dette skulle have noget med afskedigelserne at gøre:

- Jeg kan i hvert fald slå helt fast, at det her handler om organisationen og ikke præstationen. Det handler om at have den ledelsesstruktur på plads, som vi mener, er bedst for Norden, siger Jan Rindbo.
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.145