23948sdkhjf

Scaniaer leveret til Fragtmænd

Danske Fragtmænd samlede i foråret indkøb af lastbiler og serviceaftaler hos Scania Danmark. De første leveringer er nu i gang
Vognmænd Viggo Petersens Eftf. i Taastrup og Peder Olsen i Odense er de første af Danske Fragtmænds selvstændige fragtmandsvirksomheder, der får leveret nye Scania. Flere er dog på vej inden længe.

Alle lastbiler er udstyret med den brændstoføkonomiske og miljøvenlige 410 hk og 450 hk motor med ren SCR-teknologi, som har opnået imponerende lave forbrugstal i de diverse pressetests.

De er udstyret med Scania Driver Support, Scania Communicator og abonnement på Scanias Oversigtsrapport, som er værktøjer, der både hjælper vognmænd og chauffører, til at fokusere på brændstoføkonomien med henblik på at reducere udgiften til diesel og CO2 udledningen.

- De nævnte teknologiske løsninger giver os mulighed for at følge brændstofforbruget i lastbilerne. Hvis de ikke køres optimalt, vil vi kunne se det i den tilsendte rapport og kan så overveje at tilkøbe undervisning til de chauffører, som kører lastbilen mindre brændstoføkonomisk, fortæller Danske Fragtmænd Transport A/S' salgs- og teknikchef, Kenneth Jespersen.

For at opnå den højeste ”oppe-tid” for lastbilerne, er der tegnet serviceaftaler på alle køretøjer.

Danske Fragtmænd har i dag ca. 1.400 lastbiler af forskellige mærker i flåden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141