23948sdkhjf

Volvo-centre i Thisted og Brønderslev lukningstruede

Volvo Danmark A/S påtænker at gennemføre en række ændringer i organisationen.
Volvo skal styrke konkurrencekraften og bibeholde sin stærke position på markedet. Derfor er der nu brug for at foretage ændringer i organisationen.

Det skriver Volvo Danmark i en pressemeddelelse.

Besluttes de påtænkte organisationsændringer, vil det i givet fald indebære lukning af de to Volvo Truck Center filialer i Thisted og Brønderslev. Derudover påtænker man at omorganisere og effektivisere interne administrative funktioner.

- Det blev meddelt i organisationen i forgårs, og fordi mange af de påtænkte ændringer ligger i et bestemt geografisk område, er der forhandlinger i gang med fagforeningen, forklarer Helle Hessel, der er PR manager for Volvo Group Trucks Danmark.

Formålet med de påtænkte organisationsændringer er at gøre Volvo Group Trucks og Volvo Truck Center mere effektive samt nemmere og hurtigere at handle med for både kunderne og forhandlernetværket. Ambitionen er at styrke konkurrencekraften og fortsat bevare den stærke position på markedet.

Volvo Danmark A/S omfatter Volvo Group Trucks, Volvo Truck Center, Volvo Busser og Volvo Penta. Volvo Busser og Volvo Penta forventes ikke at være omfattet af de påtænkte ændringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.27