23948sdkhjf

Bestyrelsen for Hanstholm Havn atter fuldtallig

Tirsdag aften godkendte Thisted Kommunalbestyrelse Kirsten Hede som nyt medlem af Hanstholm Havns bestyrelse og Peter Skjærbæk som suppleant.
Det nye medlem af Hanstholm Havns bestyrelse Kirsten Hede er 54 år og partner hos Birk og Hede.

Kirsten Hede er udpeget på grund af sin solide erfaring som topleder i den finansielle sektor. Hun har et stort og relevant netværk i den finansielle sektor og er kendt som en kompetent, troværdig og anerkendt samarbejdspartner. Ved udpegningen af Kirsten Hede er der også lagt vægt på, at hun både har praktisk erfaring og en teoretisk uddannelse i bestyrelsesarbejde.

Som suppleant til Hanstholm Havns bestyrelse udpegede Kommunalbestyrelsen Peter Skjærbæk, 52 år og Managing Director i Maersk H2S Safety Service. Peter Skjærbæk har opbygget et stort og relevant netværk indenfor offshore industrien gennem sin mangeårige karriere som leder indenfor offshore. Han har praktisk erfaring med bestyrelsesarbejde og en uddannelse i virksomhedsøkonomi og offshore construction.

Posterne i bestyrelsen for Hanstholm Havn blev ledige, da Nils Skeby i foråret meddelte bestyrelsesformand Martin Vestergaard, at han trak sig fra bestyrelsen for at tiltræde en stilling som direktør for tre andre danske havne. Nils Skeby meddelte samtidig, at bestyrelsens suppleant Mads Bach ikke ønskede at indtræde i hans sted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094