23948sdkhjf

Minister skal hjælpe med havneuddybning

Havneuddybning er på dagsordenen, når Rønne Havn i dag får besøg af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.
I dag torsdag den 10. september er erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen på besøg i Rønne Havn.

Formålet med mødet er at drøfte havnens rolle som forsyningshavn og vækstdynamo for Bornholm, herunder de massive investeringer, der er nødvendige for at fremtidssikre havnen.

- Rønne Havn er inde i en rigtig god udvikling, men vi står over for nogle meget store investeringer, hvis vi skal kunne servicere Bornholm på forsvarlig vis og skabe den nødvendige vækst på øen, siger direktør for Rønne Havn, Thomas Bendtsen.

- Vi skal kunne håndtere de stadigt større skibe og en række andre store og megetr forskellige krav, som øens erhverv har i forhold til serviceydelser.

Vi kan klare kajerne selv, men uddybningen...

- Vi kan løfte investeringerne i kajerne selv, men investeringerne til ydreværker og uddybning kan vi ikke selv løfte. Det er derfor nødvendigt, at staten - i lighed med andre vestvendte og udsatte havne i Danmark - er med til at fremtidssikre havneinfrastrukturen.

- Det er vores helt klare budskab til ministeren. Og det glæder alle på Bornholm, at ministeren viser interesse for vores udfordringer, siger Thomas Bendtsen

Ministerens besøg er kommet i stand på baggrund af et stort forarbejde, som er gjort af Peter Juel Jensen, der er folketingsmedlem for Venstre.

På mødet med Troels Lund Poulsen deltager også Lea Wermelin (A), borgmester Winni Grosbøll (A) og formanden for Rønne Havn Thomas Thors samt direktør Thomas Bendsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203