23948sdkhjf

Spar Nord Leasing mander op på Sjælland

Det går fremad for nordjyske Spar Nord Leasing. Nu ansættes den første kundechef på Sjælland.
Til oktober er det et år siden, Spar Nord Leasing gik i luften. Med baggrund i stor efterspørgsel fra både nuværende og nye kunder har Spar Nord Leasing valgt at ansætte kundechef Jørn Sørensen. Han får fremadrettet ansvaret for Spar Nord Leasings kunder på Sjælland.

Jørn Sørensen har i mere end 25 år arbejdet med erhvervsfinansiering. Desuden har Jørn Sørensen en fortid som kundechef i det tidligere Spar Nord-ejede Finans Nord, hvor hans fokus lå på leasing til landbrug, transport og entreprenørvirksomhed. Pr. 1. september er Jørn Sørensen atter en del af Spar Nord-holdet, hvor han får ansvaret for Spar Nord Leasings nuværende og nye kunder på Sjælland.

- Jeg glæder mig til at arbejde med kunderne, for jeg kan se, at der i markedet er behov for et leasingselskab, der er klar til at lave skræddersyede løsninger til kunderne med et lokalt afsæt, siger Jørn Sørensen.

- Hurtige svartider og muligheden for at rykke ud til kunderne er en af styrkerne i Spar Nord Leasing.

På privatfronten er Jørn Sørensen gift og har tre børn - plus et barnebarn. Når tiden tillader det, bruger Jørn Sørensen kræfter på badminton, hvor han spiller i Lolland Falster-serien, ligesom også golf og kanoture fra hjemmet på Møn trækker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109