23948sdkhjf

Rigmand trækker tilbud tilbage

Lind Invest nåede med sit købstilbud ikke op på de ønskede 10% af aktierne. Henrik Lind vil nu søge samarbejde med de andre aktionærer
Lind Invest har i dag, tirsdag, truffet beslutning om ikke at gennemføre det købstilbud, som blev offentliggjort med fuldstændige vilkår og betingelser den 2. september 2015.

Beslutningen er truffet, fordi købstilbuddets betingelse om en ejerandel på minimum 10% ikke er blevet opfyldt, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi vil, uanset at vi med købstilbuddet ikke opnåede den ønskede ejerandel, fortsat være en langsigtet aktionær i Mols-Linien. Vi vil derfor, som tidligere nævnt, søge at samarbejde med de øvrige langsigtede aktionærer, så der skabes maksimal værdi i selskabet, siger Henrik Lind, administrerende direktør i Lind Invest, og fortsætter:

- Vi afventer nu resultatet af Polaris’ købstilbud og dermed den endelige ejerfordeling. I den nuværende situation er vi tilfredse med børsplatformen, og vi vil derfor ikke stille forslag om at afnotere selskabet. Hvis Polaris gør det, vil vi tage stilling til værdien af en afnotering på baggrund af indholdet i forslaget og situationen på det pågældende tidspunkt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078