23948sdkhjf

Ny mobilkran til NKU

Lovende marked får NKU på Nykøbing Falster til at indkøbe en ny løftestærk mobilkran til vognparken
Med 45 år på bagen kender NKU sin branche. Derfor var det også med helt ro i maven, at ordren på den nye GMK5130-2 blev lagt hos UN Mobilkraner, som varetager salg og service på Grove i Danmark og Sverige.

- Vi mærker et opsving i ordreaktiviteten og var derfor på udkig efter en kran med stor fleksibilitet. Valget faldt på en Grovekran, da vi her oplevede et sammenfald mellem service og kvalitet til fornuftig pris, fortæller Torben Skab, direktør hos NKU.

Den nye 130 tons mobilkran skal udfylde et hul mellem de to eksisterende mobilkraner, der løfter henholdsvis 80 tons og 220 tons.

Alsidig og fleksibel mobilkran
Grove 5130-2 er en klassisk all-round kran og passer derfor godt til de varierende opgavetyper hos NKU, som foretager alle former for løft, bl.a. elementmontage og montage af stålkonstruktioner. Forud for levering fik to af NKUs medarbejdere en to-dages introduktion til den nye Grovekran.

- Vores kranfører fik gode forudsætninger for at betjene maskinen, så da den ankom medio august, kunne vi straks sætte den i drift, fortæller Torben Skab.

Hos NKU har man i det hele taget været meget tilfredse med samarbejdet med UN Mobilkraner.

- De har levet op til de aftaler, der er indgået – og vi har oplevet god service hele vejen igennem processen, siger Torben Skab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094