23948sdkhjf

TNT opruster i Norden

Transportselskabet TNT udvider dækningen i Danmark og resten af Norden og styrker samtidig sine flyforbindelser til Sverige og Finland
TNT styrker nu sine internationale ekspres-forbindelser til de nordiske lande. Det sker med flere flyforbindelser til Sverige og Finland og med en udbygning af TNTs ’last-mile’ leveringskapacitet i Nordens primære erhvervsområder.

Forbedringerne er indfaset i august og starten af september og betyder, at TNT nu udvider dækningen med sine morgenleverancer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Helt konkret er der tale om forbedringer i Aarhus og Aalborg foruden Stockholm, Malmø, Göteborg, Oslo, Stavanger og Helsinki.

- Vi øger nu antallet af lokationer i Norden, som er dækket af vores internationale next-day, morgenleveringer. Det sker for at hjælpe de mange virksomheder, der efterspørger TNTs hurtige og pålidelige leverancer. Vores seneste forbedringer i netværket er led i TNTs Outlook-strategi, hvor vi konstant styrker vores position i Europa, siger Frank Jørgensen, direktør for TNT i Norden.

Udbygningerne i TNTs nordiske netværk er muliggjort af selskabets seneste operationelle forbedringer i både vej- og luftnetværket. I Danmark har TNT, for at kunne klare endnu flere leveringer før 12.00, udbygget sin kapacitet på afhentning og levering via depoterne i Hvidovre og Kolding.

7. september genoptog TNT også flyforbindelser fra Liège til Stockholm Arlanda og Örebro. Ruten flyves fem gange om ugen med en Boeing 737. Og sammenlignet med TNTs tidligere fly til Västerås, giver den nye rute tidligere leveringstider for importforsendelser og senere afgange for eksport.

Yderligere i Sverige valgte TNT tidligere på året nye samarbejdspartnere omkring distribution, hvilket har forkortet leveringstiderne i og omkring Stockholm, Malmø og Örebro.

I Finland foretager TNTs daglige Boeing 737-fragtfly nu et stop i Helsinki på ruten Liège-Turku. Dermed ’rammer’ TNT den finske hovedstad tre timer tidligere og tilbyder dermed endnu flere muligheder for tidlige morgenleverancer. For at imødekomme ændringerne har TNT styrket sin kapacitet omkring afhentning og levering i Helsinki.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218