23948sdkhjf

Opgraderet flyflåde hos Spies' flyselskab

Se video: Spies' flyselskab laver omfattende ansigtsløft for 100 mio. kr. - og indkøber seks nye A321-fly
Efter en omfattende renovering til op mod 100 millioner kroner af den nuværende flåde og indkøb af seks nye A321-fly har Spies’ eget flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia fået en reel ansigtsløftning.

Flåden er nu endeligt opgraderet, og fra og med 9. september har Spies’ gæster kunnet nyde moderne fly, hvori der bland andet er installeret nye, ergonomiske sæder med bedre benplads og nyt underholdningssystem.

- Flyrejsen er den første og også den afsluttende del af ferien, og derfor er det ekstra vigtigt, at den bliver så bekvem som muligt. Vi har lyttet til vores gæsters ønsker, og det føles derfor rigtig dejligt, at vi nu kan tilbyde gæsterne 13 helt nye eller totalt renoverede fly, siger Torben Andersen, kommunikationschef hos Spies.

I den periode hvor Thomas Cook Airlines Scandinavias flyflåde er blevet opgraderet, er de fem A330-langdistancefly blevet renoveret indvendigt. Kabinen er blevet frisket op med nye farver og har fået nye sæder, hvilket har givet mere benplads. Desuden er der blevet installeret personlige 8,9 tommers touch-skærme med høj opløsning i ryglænet på hvert enkelt sæde og et helt nyt underholdningssystem med praktiske USB-stik.

Det nye underholdningssystem, som bl.a. byder på en filmkanal med 30 film, en tv-kanal med 16 programmer og 313 musikalbum, får topkarakter af ca. 85 pct. af de rejsende i en ny kundeundersøgelse. Det nye system får karakteren 4,25 ud af 5, hvorimod det gamle system fik karakteren 3,12. Flyene anvendes bl.a. på Spies’ flyvninger til Thailand, Cuba, Mexico og Punta Cana i Den Dominikanske Republik.

Men det er ikke kun langdistanceflyene, som har fået en ansigtsløftning. Også Thomas Cook Airlines Scandinavias A321-fly er udskiftet med seks nye fly, mens to har gennemgået en omfattende renovering. Flyene har i dag fået frisket kabinen op, og de har fået installeret nye, ergonomiske sæder, hvilket har givet mere benplads.

Se timelapse-video af kabine-renoveringen her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219