23948sdkhjf

Schenker og GLS går sammen

DB Schenker Logistics og GLS indleder i tæt partnerskab om pakker og stykgods i 40 europæiske lande.
DB Schenker Logistics og GLS-koncernen indleder et strategisk partnerskab på europæisk plan. Det blev offentliggjort i går på et pressemøde i Tyskland.

De to transportvirksomheder vil støtte hinanden i deres transportydelser. Det betyder, at Schenker vil kunne tilbyde sine kunder pakkedistribution via GLS, mens GLS vil fremover også kunne tilbyde sine kunder levering af stykgods via DB Schenker.

- Cargo-kunderne har i stigende grad også brug pakke tjenester. Derfor er det et logisk samarbejde, som vi nu har insgået, sagde Rico Back, CEO for GLS-koncernen ved præsentationen i går.

Fra Schenkers side mener Ewald Kaiser, at e-handelen har givet de europæiske pakketransportører rigtig gode vækstmuligheder.

- Det er en marked, vi hos Schenker også gerne vil ind i. Vi oplever desuden et ønske fra vores kunder om at kunne tilbyde hele paletten af transportløsninger - "All-in-One" løsninger. Frem over vil vores kunder kunne benytte os at hente og bringe alt - lige fra pakker og gods til at gennemføre de helt store logistiske løsninger.

I Sverige, Norge, Finland og Polen har DB Schenker i forvejen sin egen pakkejeneste. Den fortsætter som supplement til det nye GLS-samarbejde.

Det nye GLS-Schenker samarbejde omfatter 40 lande, herunder også Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094