23948sdkhjf

Transportminister besøgte Dantra

Hans Christian Schmidt har besøgt den højtspecialiserede transportvirksomhed Dantra
Transportminister Hans Christian Schmidt havde for nyligt sat en dag af til at besøge forskellige midtjyske virksomheder. Det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen havde inviteret ministeren, og rundturen førte blandt andet de to politikere og Silkeborgs borgmester, Steen Vindum, til transportvirksomheden Dantra i Hjøllund øst for Ikast.

Her glæder administrerende direktør Kenneth Jensen sig over interessen:

- Det er naturligvis tilfredsstillende og et klap på skulderen at få besøg af transportministeren. Det viser, at der bliver lagt mærke til den måde, vi driver vores virksomhed på.

Det skriver Herning Folkeblad.

Dantra er en højtspecialiseret virksomhed med fokus på forskellige typer af tanktransport i det meste af Europa, og det var blandt andet derfor, at Hans Christian Schmidt og Kristian Pihl Lorentzen lagde vejen forbi.

Som en del af besøget så transportministeren blandt andet Dantras moderne tankrenseanlæg og en af transportvirksomhedens spritnye lastbiler -en DAF XF Euro 6.
Dantra-direktøren kunne vise ministeren en moderne transportvirksomhed, der er bygget på et solidt fundament.

- Under besøget fik jeg lejlighed til at fortælle lidt om Dantras historie, der går 95 år tilbage i tiden. Virksomheden er nu ejet og ledet af fjerde generation, men selvom rødderne er dybe, kan man stadig godt være innovativ og fremsynet, fortæller Kenneth Jensen til Herning Folkeblad.

Inden Hans Christian Schmidt begav sig videre på de midtjyske landeveje, nåede han og Kenneth Jensen at holde en arbejdsfrokost, hvor de diskuterede forskellige emner som infrastruktur, fremtidig vækst i transportbranchen og behovet for kvalificeret arbejdskraft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203