23948sdkhjf

MAN udmærkes for bæredygtighed

Forbedrede resultater sikrer igen MAN en plads i Dow Jones Sustainability World og Europe Index
MAN er igen med på verdens vigtigste liste over de virksomheder, der er de mest bæredygtige. I valgene til årets Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) har bæredygtigheds-ratingbureauet RobecoSAM udpeget MAN til en plads i Dow Jones Sustainability World and Europe Indices.

MAN har opnået forbedringer i alle tre hovedkategorier: økonomi (+4 point), miljø (+5 point) og sociale faktorer (+8 point). Sammenlignet med året før har selskabet i alt scoret yderligere 5 point, hvilket giver et samlet pointantal på 85 af 100 mulige. Koncernen har opnået de største forbedringer på områderne "Talent Attraction“ (+20), "Human Resources Development“ (+17), "Customer Relationship Management“ (+16) og "Supply Chain Management“ (+12).

Over 100 selskaber i maskinbranchen blev bedømt på områderne økonomisk, økologisk og social bæredygtighed. DJSI er den vigtigste indikator for finansielle investorer når det drejer sig om udviklingen i de virksomheder, der drives på den mest bæredygtige måde.

- Vores strategi for Corporate Responsibility for en bæredygtig fremtid betaler sig, forklarer Josef Schelchshorn, direktør for Human Resources hos MAN SE.

- Dagens udmærkelse skyldes især vores medarbejdere verden over, der har gjort MAN til en af de mest bæredygtige virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078