23948sdkhjf

Rekord-tilmelding til Transportens Dag

Mandag åbner DI dørene til årets udgave af Transportens Dag - med flere tilmeldte end nogensinde før
Mandag den 21. september 2015 åbner DI døren for ”Transportens Dag”, og med de i skrivende stund 225 tilmeldte er der sat rekord for dagen.

Temaet for dagen er ”Kunden i Centrum”, og DI samler nogle af Danmarks skarpeste oplægsholdere inden for salg, deleøkonomi, sociale medier og kunderelationer. Der bliver også plads til en transportpolitisk åbningsdebat med Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt i spidsen.

Målet for dagen er at give deltagerne inspiration og værktøjer til at gribe fat i de muligheder, som det begyndende opsving giver, skriver direktør i DI Transport Michael Svane.

Direktøren er glad for den store tilslutning fra branchen:

- Det er fremragende, og jeg tror, det skyldes to ting: Det ene er at vi har et arrangement, der samler på tværs af fora og dækker alle transportformer, fra luftfart til landevej. Den anden del knytter sig til, at man i programmet i år har valgt at sætte fokus på indhold, der kan hjælpe virksomhederne til inspiration, siger han, og fortsætter:

- Det rammer nok på et tidspunkt, hvor opsvinget begynder at tegne sig, og indslag om nye forretningsmetoder, kundeadfærd og sociale medier er noget af det, der er med til at trække deltagere til.

Det politiske aspekt kan dog også vise sig at være lidt af et trækplaster, mener Michael Svane.

- Slutteligt er det jo første gang siden regeringsskiftet, at den nye transportminister kommer og fortæller om regeringens transportpolitik, i en større kreds, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095