23948sdkhjf

Aktionærer i Mols-Linen siger ja til købstilbud

Polaris meddeler, at kapitalfonden kommer op på 80,1 procent af aktierne i rederiet
Mandag udløb Polaris' pligtmæssige tilbud på alle aktier i Mols-Linien, og kapitalfonden oplyser tirsdag, at flere aktionærer sagde ja.

I en pressemeddelelse oplyser Polaris, at kapitalfonden har modtaget accepter af købstilbuddet fra aktionærer, der sammenlagt ejer 383.948 aktier. Det svarer til 2,71 procent af Mols-Liniens aktiekapital og stemmerettigheder.

Det betyder ifølge Polaris, at kapitalfonden nu ejer 80,1 procent af aktierne i rederiet.

- Da Polaris lancerede buddet den 3. juli var kravet at opnå mindst 75%. Det er indfriet. Det var endvidere et ønske at opnå mere end 90% af aktierne. På baggrund af forløbet hen over sommeren er det ikke uventet, at det ønske ikke blev indfriet. Under alle omstændigheder er vi nu klar til at tage de næste skridt for at skabe stabile rammer for at videreudvikle Mols-Linien, siger Managing Partner Jan Johan Kühl fra Polaris i en pressemeddelelse.

Til tv2oj.dk fortæller Jan Johan Kühl, at man på et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 22. oktober hovedsageligt har to punkter på dagsordenen: Ny bestyrelse og en afnotering af Fondsbørsen. Ifølge Jan Johan Kühl kræver det 2/3 af aktierne at afnotere rederiet, hvilket Polaris har.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218