23948sdkhjf

Statoils servicestationer skifter navn

Statoil Fuel & Retail rebrander alle Statoil-brandede servicestationer i Europa til nyt, globalt convenience-brand
Fra maj 2016 vil Statoil stationer i hele Skandinavien, Baltikum, Polen og Rusland begynde at opbygge det nye Circle K brand. Det globale convenience-brand vil erstatte Statoils® retail-brand i Europa.

Statoil Fuel & Retail var en integreret del af olie- og gasselskabet Statoil ASA frem til 2010. I 2012 blev virksomheden overtaget af Couche-Tard, som er en af verdens førende forhandlernetværk indenfor convenience. Retten til at anvende Statoil navnet frem til 2021 var en del af betingelserne for købet.

Føringen for hele denne europæiske tranformation tages af koncernchef i Europa, Jacob Schram:

- At blive en del af det nye, globale Circle K brand er en stor mulighed for os. Det vil være med til at føre vores internationale ”købmands-familie” tættere sammen end nogensinde før, og vil hjælpe os med at fremskynde udviklingen af vores forretning i Europa, udtaler Schram.

Det eksisterende Circle K brand er Couche-Tards største og mest internationale brand. Og ses allerede i dag på tusindvis af butikker og servicestationer i 14 lande rundt omkring i verden. Det nye, globale Circle K brand er desuden endnu bedre positioneret i forhold til at kunne etablere os på nye markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063