23948sdkhjf

Viborg klargøres til modulvogntog

Fem kryds i byen skal bygges om, så F&H på Industrivej kan få store såkaldte modulvogntog til og fra virksomheden
Engrosvirksomheden F&H på Industrivej vil gerne have mulighed for at såkaldte modulvogntog - det vil sige store lastbiler, hvor to laster lige så meget som tre af de gængse lastbiler - kan køre til og fra virksomheden med varer og gods.

Men det vil kræve, at fem kryds på byens vejnet udvides og bygges om, så de store lastbiler kan komme rundt. Det vil koste 700.000 kroner og de penge bevilgede byrådet i aftes.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Enhedslistens Flemming Gundersen stemte som den eneste imod, fordi han mener, at større lastvogntog ikke er den rigtige måde at udvikle transportsektoren på. Og så tilføjede han, at han hellere vil bruge 700.000 kroner på at bevare ordningen med en kommunal borgerrådgiver.

Formanden for teknisk udvalg, Johannes Vesterby (V) mente, at det er en nødvendig udgift for at holde på en stor erhvervsvirksomhed i byen.

I forvejen er der bevilget penge til ombygning af kryds og rundkørsler, så også Genan på Jegindøvej og fragtmandscentralen på Katmosevej i Viborg kan tage imod modulvogntog. Og det samme er sket i Bjerringbro af hensyn til transportfirmaet Jørvi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.501