23948sdkhjf

Ros fra Østjyske borgmestre til E45-udvidelse

Efter nye tal om markant stigning i trængslen fremhæver transportministeren behov for udvidelse af E45. Borgmestre i Business Region Aarhus bakker op
Trængslen på E45 vokser markant. Det viser nye tal fra Vejdirektoratet. Det er for transportminister Hans Christian Schmidt at se en understregning af, at regeringen har prioriteterne i orden, når den netop har peget på Østjyske Motorvej E45 som et af de steder, hvor der er behov for at undersøge mulighederne for at forbedre fremkommeligheden.

Det glæder Business Region Aarhus, at Transportministeren bekræfter, at der er et stort behov for at udvide E45 på baggrund af Vejdirektoratets opdaterede trafiktal.

- Tallene har længe talt deres eget tydelige sprog, og vi der bor i området, har kunnet konstatere trængslen ved selvsyn. E45 er hovedpulsåren for både pendlere og rigtig mange af de produktionsvirksomheder vi har i Østjylland, og derfor går det ikke med hvad der reelt er en ét-spors-motorvej på de mest travle tidspunkter af døgnet, siger Jørgen Gaarde, borgmester i Skanderborg Kommune og formand for Business Region Aarhus.

Aarhus Kommune roser også transportministerens udtalelser:

- Det er alt for dyrt for det danske samfund, at landets næststørste vækstmotor bliver hæmmet af daglig kø på motorvejen, og vi er derfor meget glade for, at transportministeren fortsat har fokus på at løse dette store problem, siger Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173