23948sdkhjf

Alpi indtager Sønderjylland

Speditionsfirmaet Alpi har åbnet en afdeling i Padborg
Speditionsfirmaet Alpi med hovedkontor i Herning har åbnet afdeling i Padborg. Den nye afdeling skal hjælpe til med at fortsætte udviklingen for Alpi.

- Med den nye afdeling kan vi tilbyde både eksisterende og nye kunder endnu bedre muligheder for transport af full-loads indenfor Europas grænser, siger salgs- og marketingschef hos Alpi, Søren Præst.

- Derudover opruster vi til det stigende behov, som danske virksomheder har for tredielands-forsendelser direkte fra fabrikker i Europa til kunder i andre europæiske lande.

- Det er en stor investering, men vi føler, at tidspunktet er rigtigt for os, hvis vi vil fortsætte udviklingen af vores biltrafikker indenfor Europa – og det kommer helt sikkert vores kunder til gode, udtaler Søren Præst.

Erfaren trio

Afdelingsleder i den nye Padborg-afdeling, Tom Otzen, glæder sig til de nye udfordringer.

- Det bliver spændende at komme i gang med at få sammenkørt den nye afdeling med de andre afdelinger hos Alpi, siger afdelingslederen.

- Vi forventer at tilknytte 50 ekstra biler til afdelingen i løbet af året. På sigt regner vi med at komme op på 100 biler. Det vil give os endnu større muligheder for at opfylde de stadigt stigende krav om hurtige leveringstider over hele Europa.

Udover Tom Otzen er der ansat to nye medarbejdere i Padborg, nemlig Lars Johnsen og Allan Petersen. Tilsammen har de tre mere end 50 års erfaring inden for speditions- og vognmandsbranchen.

Fakta:
Alpi har nu afdelinger i Herning, Greve, Odense og Padborg. I alt beskæftiger Alpi ca. 170 medarbejdere i Danmark.
Læs mere om: ALPI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094