23948sdkhjf

Bunker-aktør slår rod i Rønne

KPI Bridge Oil slår sig ned på øen og er med til at sætte Bornholm på det maritime landkort
KPI Bridge Oil har gennem det sidste halve år forhandlet om mulighederne for at skabe en forretning med udgangspunkt i Rønne Havn.

Aftalen er nu på plads, og KPI Bridge Oil vil nu markedsføre salg af bunkers til den maritime industri fra Q8’s lager i Rønne Havn. Det skriver TV2 Bornholm.

- At KPI Bridge Oil nu skaber en forretning i Rønne Havn er med til at øge fokus på havnen og Bornholm som helhed. Det vil så absolut kunne tiltrække de store rederier, der fremover vil kunne tanke bunkers på øen og på sigt til havs ved hjælp af et supply-skib. Og det betyder, at vi får endnu en stærk international spiller med i forhold til vores målrettede indsats mod den maritime branche og dermed også den spirende vindmølleindustri, fortæller direktør Thomas Bendtsen fra Rønne Havn.

- Vi er leverandør af bunkers til skibsfarten i hele verden, og Rønne Havns placering er meget gunstig og strategisk vigtig og derfor et helt naturligt valg i vores bestræbelser på at udvikle forretningen. Hvert år passerer næsten 60.000 skibe forbi øen, og det rummer et voldsomt interessant marked, fortæller administrerende direktør for KPI Bridge Oil, Kenni Goldenbeck.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25