23948sdkhjf

Postnord lejer 10.000 kvm tobakslager

Lagerejendom i Vallensbæk har været usælgelig, siden British American Tobacco nedlagde sin produktion i Danmark - nu kommer der igen aktivitet i bygningerne
Siden British American Tobacco nedlagde sin produktion i Danmark i 2011, har den 10.000 kvm store lagerbygning i Vallensbæk stået tom. Firmaet har ikke kunnet hverken sælge eller udleje bygningerne, trods ønsket om at afhænde sine ejendomme i henholdsvis Søborg og Vallensbæk.

Det skriver Estate Media.

På Park Allé 381 i Vallensbæk består ejendommen af 2.078 kvm. kontor og 9.696 kvm. lager/logistik beliggende på en 29.803 kvm. stor grund. På grund af finanskrisen har markedet været meget stillestående, men nu har Postnord lejet sig ind på adressen.

Efter nedlæggelsen af produktionsaktiviteter i Danmark, måtte British American Tobacco sande, at der ikke fandtes en køber til hele ejendommen, hvorfor det blev besluttet at sælge den i flere dele.

Efterfølgende har man solgt et grundstykke til NCC, der opfører ca. 16.000 kvm. kontorer, udlejet et areal til opførelse af en pumpe- og forsyningsstation, udlejet ca. 6.000 kvm. eksisterende bygninger til en logistikoperatør og solgt ca. 66.000 kvm. til projektudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187