23948sdkhjf

P. Fournaise kommer ud af svært år med plus

Trods skraldekonflikt og skærpet konkurrence leverer vognmandsvirksomheden igen et positivt regnskab
Med årets resultat på 457.000 kr. har P. Fournaise nedgang for tredje år i træk – alligevel betegner administrerende direktør Peter Fournaise regnskabsåret 2014/15 som tilfredsstillende.

En konflikt mellem 10 renovationschauffører og P. Fournaise i januar 2014 tog hårdt på Fredericia-virksomheden, og tabet af en større kunde har gjort sit for at trække bundlinjen ned. Således kigger man i det netop afsluttede regnskabsår på et fortsat dalende driftsresultat på 1,4 mio., mod 1,7 mio. i 13/14, og 2,1 mio. i 12/13.

- Sidste år var der ikke så meget gang i den, som der er i år. Men trods, at vi har haft modgang, er vi stadig kommet på den rigtige side af linjen. Næste rengskab skulle vi gerne noget længere op, siger Peter Fournaise.

Kuren mod det dalende resultat er, ifølge direktøren, hårdt arbejde:

- Næste år skal vi have fokus på stigende aktivitet og licitationer, men ellers er det drift, drift, drift. Det er sjældent, at vi som i år har tabt penge på en kunde, så det er jo lidt et hårdt slag, siger Peter Fournaise, og fortsætter:

- Markedet har været trængt det seneste år, men vi har da kørt med plusser gennem alle kriseårene og har stadig første minus til gode i de 25 år, jeg har siddet ved roret.

P. Fournaise beskæftiger alt i alt 70 medarbejdere og råder over 40 trækkende enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078