23948sdkhjf

Godstog til Stockholm

Danske transportkøbere, der ønsker transport med en grøn profil, kan drage fordel af Green Cargos nye pendul-forbindelse Malmø-Stockholm.
Nu er startskuddet gået til Green Cargos nye direkte pendulforbindelse mellem Malmø og Stockholm. Dermed får Copenhagen-Malmø Port (CMP) en ny og attraktiv intermodal logistiktjeneste fra transportcentret i Norra Hamnen.

- CMP indledte allerede sidste år et samarbejde med Green Cargo. Det gav havnens kunder adgang til et stort netværk med mange destinationer, fortæller Ann-Charlotte Halldén Åkeson, der er Key Account Manager hos CMP.

- Nu forbedrer vi servicen og dækningen endnu mere med en direkte pendulforbindelse med konkurrencedygtige transittider og smidig håndtering.

Green Cargo er Sveriges mest erfarne aktør inden for jernbanelogistik. Virksomheden tilbyder miljømærkede dør-til-dør-transporter i et netværk, der strækker sig ud over hele Sverige. Via partnere når Green Cargo også ud til tusindvis af steder på det europæiske kontinent.

Hyppige afgange – hurtige leverancer

Trafikken udgår fra CMP's kombiterminal i Norra Hamnen med daglige afgange mandag-torsdag og på søndage. Kunderne kan indlevere gods helt frem til kl. 19.00 om aftenen og få det leveret kl. 06.30 i Stockholm/Årsta næste dag.

I dag håndterer Green Cargo for eksempel dele af den Ro/Ro-trafik, der ankommer med Finnlines fra kontinentet.

- Vi mener også, at der findes et stort potentiale for andre virksomheder, der har aktiviteter i nærheden af Norra Hamnen eller i andre dele af Malmø, siger Ann-Charlotte Halldén-Åkesson. Den nye pendulforbindelse er et miljøvenligt alternativ til de mange lastbilstransporter mellem Malmø og Stockholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078