23948sdkhjf

Transportministeren vil i dialog med branchen

Transportminister Hans Christian Schmidt holder regionale fyraftensmøder hele efteråret.
Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt vil møde transportbranchen i øjenhøjde. Derfor drager han ud i landet til en række fyraftensmøder med vejgodstransportbranchen.

De første møder er i dag torsdag den 15. oktober i Hirtshals og på mandag den 19. oktober i Padborg.

For ministeren handler det om at få en åben og konstruktiv dialog med branchen.

- Det er vigtigt at komme ud af kontoret og ud til virkelighedens eksperter, siger Hans Chr. Schmidt.

- Jeg håber at møde så mange som muligt med en oprigtig interesse for transportområdet. Vi skal arbejde sammen om at styrke branchen til gavn for Danmark. Et godt samarbejde med transportbranchen er altafgørende. Gennem en styrket dialog kan vi opnå en fælles forståelse af de opgaver, som ligger forud. Forhåbentlig får vi også idéer til, hvordan vi kan handle på opgaverne.

De regionale møder bliver udgangspunktet for en større transportkonference, som Transport- og Bygningsministeriet planlægger at holde i foråret 2016.

Tid og sted for møderne

=> Det første fyraftensmøde holdes allerede i aften torsdag den 15. oktober i Nordsøen Forskerpark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals og er arrangeret i samarbejde med blandt andre adm. direktør og vognmand Jesper Bundgaard Madsen, Vendelbo Spedition A/S, Hjørring.

=> Mandag den 19. oktober holdes mødet i Padborg ved FDE Centret, Lyren 1, 6330 Padborg. Mødet er arrangeret i samarbejde med blandt andre direktør i H.P. Therkelsen, Mogens Therkelsen.

=> Mandag den 2. november holdes mødet i Vordingborg i samarbejde med DTL. På mødet deltager DTL's bestyrelsesmedlem Kristian Skov Petersen, formand for Næstved Vognmandsforening Lars Andersen, viceoldermand i Kjøbenhavns Vognmandslaug Henrik Tofteng og DTL's adm. direktør Erik Østergaard.

=> torsdag den 19. november kommer transportministeren til i Odense på et møde, hvor også DTL's bestyrelsesformand Martin Danielsen deltager.

=> mandag den 30. november i Viborg.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082