23948sdkhjf

Priser til danske logistik-studerende

Handelshøjskolen CBS og transportvirksomheden DB Schenker holder topmøde om forsyningskæder, og overrækker hæderspris til danske logistik-studerende
Studerende fra Danmark hædres, mens professorer og eksperter fra udlandet holder indlæg, når Copenhagen Business School (CBS) og DB Schenker inviterer til "CBS SCM Summit" torsdag den 5. november 2015.

Temaet i år er "Bæredygtighed i de globale forsyningskæder," men højdepunktet er overrækkelsen af "DB Schenker Award." Det er en pris, som går til årets bedste cand.merc.-opgave inden for Supply Chain Management (SCM). I alt tre unge studerende er nomineret; men der kan kun findes én vinder. De tre opgaver vil blive præsenteret af studerende selv.

Prisen uddeles i år af DB Schenkers HR-chef, Maria Haag Montiveros.

Inden da holdes en lille konference med indlæg fra tre eksperter:

- Professor Mark Pagell fra University College i Dublin holder et oplæg om, hvordan forsyningskæder kan være bæredygtige.

- Göran Wollmer fra Schenker AB fortæller om den nye "silkevej." Den ældgamle handelsrute mellem Europa og Asien er blevet genoplivet. I middelalderen foregik transporten med kameler, i dag sker det med moderne godstog.

- Pia Torreck fra firmaet Uption holder et lille "pep talk" om networking, og hvad man egentlig kan få ud af det.

Indlæggene er på engelsk; men det er til gengæld gratis at overvære dette "topmøde," som finder sted torsdag den 5. november 2015 kl. 15.00-19.30 på CBS, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg.

Mødet styres af professor Britta Gammelgaard, som er koordinator af CBS’ cand.merc.-studie inden for Supply Chain Management (SCM).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078