23948sdkhjf

Grenaa-Hundested færge lagt i graven

Lavprisbusselskab skrinlægger mystiske planer om at genoplive gammel færgerute
Var man én af dem, der for nostalgiens eller pengepungens skyld havde set frem til en genoplivning af færgeruten mellem Grenaa og Hundested, er der skuffende nyt. Ruten bliver nemlig alligevel ikke til noget i denne omgang.

Lavprisbusselskabet RødBillet meddelte i foråret, at de ville genåbne den gamle overfart, der stoppede i 1995, har nu opgivet projektet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Den kapitalfond, som har købt Mols-Linien, skulle være med til at finansiere vores planer. De valgte i stedet at satse på at udvikle den eksisterende rute, og dermed forsvandt en stor del af det økonomiske grundlag, siger Thomas Hintze, direktør i RødBillet.

Meddelelsen om, at projektet er droppet, kommer ikke som en overraskelse for Søren Brink, der er havnefoged på Hundested Havn.

- Det havde jeg nok gættet. Da projektet poppede op, tog jeg til Århus for at møde Thomas Hintze til et erhvervsmøde. Her brillerede han ved ikke at komme. Da han så blev væk fra et borgermøde også, havde vi nok opgivet ham, siger Søren Brink til Frederiksborg Amts Avis.

Overraskelsen er stor hos kapitalfonden Polaris, der ejer omkring 80 procent af aktierne i Mols-Linien. De er ikke blevet kontaktet Thomas Hintze om planerne. Ifølge Jan Johan Kühl, der er ledende partner i Polaris, har man kun hørt om projektet gennem medierne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094